Skip to main content

Na het succes van onze Halve Marathon Cursussen, gaat in 2022 onze eerste Marathon Cursus van start. 16 weken lang begeleiden wij je naar de finish van jouw (eerste) marathon!

Onze Marathon Cursus is voor lopers die al een halve marathon kunnen lopen en willen trainen om een hele marathon uit te lopen. Het maakt niet uit hoe snel je loopt!

Onze planning is gericht op de Berenloop op zondag 6 november. Maar ook als je een andere marathon gaat lopen, zoals New York (6 november) of Athene (13 november) is onze Cursus geschikt!

Programma

Woensdag 6 juli gaan we van start met een Kick-Off. Na een opbouwschema van 4 weken is onze eerste groepstraining op zaterdag 13 augustus. Vanaf 13 augustus tot begin november trainen we 1 x per week samen. Daarnaast krijg je elke week 2 tot 3 extra trainingen.

* De 2 eerste trainingen zijn op zaterdagochtend. Vervolgens trainen we 6 x samen op donderdagavond (dit in verband met de duurtrainingen in het weekend). De laatste 4 trainingen (gezamenlijke, lange duurlopen) zijn weer op zaterdagochtend.

Meer informatie vind je HIER

× RunX staat klaar voor al je vragen