Skip to main content

Saucony

Wanneer is een run goed? Dat is een gevoel. Schoenen aan je voeten. De open weg voor je. Aan jezelf bewijzen dat je sneller en verder kan lopen dan de dag ervoor. Wetend dat je het morgen wéér gaat doen. Omdat iedere goede run tot een volgende leidt. En het is het gevoel dat daarop volgt. Iedere keer dat je loopt, beseffen dat je bestaat uit zoveel goedheid. Dat is de magie van running.

Bekijk ons aanbod van Saucony
Saucony - RunX

Saucony hardloopschoenen voor dames en heren

Met Saucony hardloopschoenen creëer je dat gevoel keer op keer. Zowel voor dames als heren zijn er hardloopschoenen van dit merk. Kies voor een hardloopschoen waarmee je razendsnelle tijden neerzet door de foam en het hiel-tot-teen plaatontwerp dat erin zit. Of ga voor een schoen met optimaal comfort tijdens het rennen: een lichte en zachte prestatieschoen voor iedereen die meer wilt halen uit de dagelijkse kilometers.

Geen idee waar je precies naar op zoek bent? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Kom langs een van onze winkels en onze experts helpen jou in je zoektocht naar de perfecte Saucony hardloopschoenen. Dat doen we bijvoorbeeld met onze gratis loopanalyse. Daarbij krijg je van ons persoonlijk advies voor de juiste schoenen, een analyse op basis van verschillende metingen, een beoordeling van je eventueel oude schoenen en tips over looptechnieken en hardlopen zelf. Kom bijvoorbeeld langs in onze hardloopwinkel in Groningen, sportwinkel in Zaandamhardloopwinkel in Haarlem, hardloopwinkel in Tilburg, onze winkel voor sportschoenen in Enschede of onze hardloopwinkel in Apeldoorn.

Ontdek het uitgebreide aanbod Saucony bij RunX

Kom langs in een van onze filialen en laat ons je assisteren bij het vinden van de perfecte Saucony hardloopschoenen. Onze collectie hardloopschoenen is buitengewoon gevarieerd, met andere merken als AsicsBrooksHokaMizunoNew Balance en On. Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en wij staan klaar om je uitgebreid te adviseren over welke hardloopschoenen het beste bij jou en jouw hardloopstijl passen.

Saucony.

Run for Good.

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen