Skip to main content

De fēnix 7-serie multisport GPS-horloges zijn gemaakt om alle 7 dagen van de week te dragen. Ga elke atletische of buitenuitdaging aan met geavanceerde trainingsfuncties, sport-apps, 24/7 gezondheids- en welzijnsmonitoring en meer. Ervaar volledige controle via vertrouwde knoppen en gebruiksgemak met de nieuwe touchscreen-interface. Krijg nieuwe inzichten over de ontwikkeling van je uithoudingsvermogen in de loop van de tijd en beheers je Stamina. Gebruik vertrouwde knoppen of de nieuwe touchscreen-interface voor een nog betere user experience. Krijg prestatie-inzichten en -statistieken die je helpen uw inspanning te beheren en uithoudingsvermogen op te bouwen. Optimaliseer herstel en algeheel welzijn door hartslag, ademhaling, stress, slaap en meer te controleren. Precisie Multiband-GNSS (op de Sapphire Solar skus) en outdoor-navigatiesensoren begeleiden je buiten de gebaande paden. En geniet van de Connected functies, zoals smartphone meldingen, muziekopslag en Garmin Pay contactloze betalingen. Beschikbare Solar-versies bieden een zonne-oplaadlens die de energie van de zon gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien biedt de fēnix 7X een ingebouwde LED-zaklamp die ervoor zorgt dat je ook in het donker door kunt gaan.

Nieuwe features:

 • Vernieuwd, ultralicht atletisch ontwerp heeft een helder 1,2″, 1,3”of 1,4” display en 42mm, 47mm of 51mm behuizing. Deze watch voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.
 • Om je gebruikstijd met de fenix te maximaliseren zonder dat je je hoeft in te houden, is de levensduur van de batterij van alle fenix 7-horloges aanzienlijk verlengd. Met optionele Solar kunt je de levensduur van de batterij in GPS-modus zelfs verder uitbreiden met gemiddelde 30% bij regelmatig gebruik.
 • Nieuw is het POWER SAPPHIRE glas voor extra duurzaamheid op bepaalde modellen. Pas de look van het horloge aan jouw lifestyle aan met keuze voor roestvrijstalen, titanium of DLC-gecoate bezels.
 • Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving werkt wordt gecombineerd met een snel reagerend touchscreen voor snelle toegang tot selecties en functies.
 • Om je te helpen bij weinig licht, biedt een ingebouwde multi-LED-zaklamp snelle toegang tot een heldere, constante lichtstraal. Voegt ook een lichtmodus toe voor verbeterde veiligheid bij hardlopen in het donker. (Alleen beschikbare fēnix 7X-horloges)
 • Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO). Met de Sapphire Solar edities krijg je superieure nauwkeurigheid met behulp van technologie die voorheen alleen beschikbaar was voor het leger. Krijg toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden verzonden voor verbeterde positienauwkeurigheid in gebieden waar GNSS-signalen worden gereflecteerd, zwak of normaal gesproken niet doordringen.
 • Gebruikers kunnen nu instellingen zoals velden en schermen real time aanpassen vanaf de telefoon (Garmin.Connect) en uiteraard nog steeds via het horloge. Instellingen worden realtime gesynchroniseerd tussen smartphone en watch om de configuratie te vereenvoudigen.
 • Realtime Stamina: Gebruik deze gegevens om uw inspanning bij te houden en te beheren, om beter te begrijpen hoe uw uithoudingsvermogen verandert tijdens activiteiten en om overbelasting aan het begin van uw hardloopsessie of tijdens een activiteit te voorkomen.
 • HIIT workouts: Dit activiteitenprofiel houdt uw intervaltrainingen met hoge intensiteit bij, waaronder AMRAP, EMOM en Tabata. Stel het aantal ronden, werk-/rustintervallen en meer in.
 • Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft de visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.
 • Krijg in één oogopslag informatie over geselecteerde POI-controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke gecreëerde routepunten die eraan komen.
 • Download TopoActive-kaarten van over de hele wereld. Selecteer desgewenst dekking en update gemakkelijk rechtstreeks naar het horloge via Wi-Fi® en de handige Map Manager. De Sapphire Solar Edition (32 GB) is voorgeladen met Topo Europa kaarten. Op de non-sapphire modellen (16 GB) kun je de gewenste kaarten eenvoudig downloaden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken.
 • Gen 4 optische hartslag-technologie meet de activiteitsintensiteit en hartslagvariabiliteit om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

Bekijk alle Fenix modellen hier.

× RunX staat klaar voor al je vragen