Nieuw in ons assortiment: Fusion

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION

Hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint!

Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triatlon. Met name in de wereld van triatlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

 

FUSION kleding valt op omdat het dé winnaar in de paskamer is.

Het is niet alleen slim ontworpen, maar als je het eenmaal hebt gepast & gedragen, wil je niet meer anders!

Het gevoel dat je krijgt wanneer je de Fusion C3 Tight aantrekt?

De beleving van een heerlijk & magisch gevoel waarbij de zachtheid van de huid en het kwaliteitsmateriaal elkaar ontmoeten. Het klinkt bijna poëtisch! Fusion heeft dit mooie resultaat behaald in maar liefst 15 jaar. Wat daaraan voorafging? Er zijn in de tussentijd geen nieuwe modellen gelanceerd, maar de bestaande modellen zijn stapje voor stapje steeds beter gemaakt met als doel:
Het ontwikkelen van béste tight!

 

Géén schadelijke stoffen in de eigen FUSION fabrieken!

Alles van het materiaal tot aan de draad is gemaakt in Europa. Hetzelfde geldt voor de productie in eigen fabrieken. Fusion heeft het hele productieproces in eigen handen.

Fusion maakt gebruik van Oeko-Tex gecertificeerde materialen om ervoor te zorgen dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten. Wij produceren in Europa, want dat is goed voor het milieu!

Duurzaam
De kleding wordt in Denemarken onder Scandinavische voorwaarden en dus voor Noord Europese omstandigheden ontwikkeld.

FusionWorld.nl

Meer nieuws

Nieuw in Apeldoorn: HOKA

Nieuw in onze winkel… HOKA! De hardloopschoenen van HOKA hebben een comfortabele demping en rollende afwikkeling. Ben jij ook benieuwd naar de

Marathon-specials

Het is weer najaarsmarathontijd, komend weekend Eindhoven, Chicago en volgende week Amsterdam, de weken erop New-York, Berenloop, Valencia………. Zorg dat je naast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.