Skip to main content

NOVEMBERMAAND RECYCLEMAAND

De grootste indoortestbaan van Europa ligt binnenkort aan het Hoornsediep in Groningen. In de nieuwe winkel ligt straks een testbaan van 40 meter lang van gerecycelde hardloopschoenen. Deze testbaan is gemaakt van onder andere de schoenen die jullie ingeleverd hebben in de schoenenbak, toen je misschien nieuwe schoenen hebt aangeschaft.

Hoe werkt het? Koop je tot en met 30 november een nieuw paar hardloop- of wandelschoenen (voor zowel heren als dames), ontvang je voor je oude €10,- inruilkorting. Teven krijg je een gratis paar Teko hardloopsokken twv €15,-.

Teko sokken zijn gemaakt van gerecycelde visnetten die uit onze oceanen zijn gevist. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan een beter millieu.

http://Array
 srcset=

Het FFGRD FOAM wordt verkregen uit de tussenlaag van de sportschoen. Het is lichter en flexibeler als rubber. Hierdoor is het geschikt als onderlaag onder Tracks, als infill materiaal voor kunstgrasvelden etc.

 srcset=

Met aankoop van deze sokken helpt u slachtoffers van plastic voorkomen. Teko maakt haar sportsokken (Evapor8) van gerecyclede visnetten. Naar schatting zwerft er 600.000 ton ‘oude’ visnetten in zee rond. Deze oude visnetten worden op 7 plekken ter wereld uit zee gevist en naar 1 opslag plaats gebracht. Hier worden ze schoongemaakt en gefabriceerd tot garen, waarna Teko er kwaliteitssokken van maakt.

 srcset=
 srcset=

Leave a Reply

× RunX staat klaar voor al je vragen