Skip to main content

RunX Apeldoorn

RunX Apeldoorn is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures.

Je kunt een afspraak maken voor een loopanalyse, maar gewoon binnenlopen kan ook. Middels een video-opname op de loopband en het testen van verschillende schoenen buiten, of binnen op de baan, gaan we samen op zoek naar de voor jou geschikte schoenen. Ook je eventuele huidige hardloopschoenen (graag meenemen!) geven al een eerste beeld van je looppatroon.

We hebben een uitgebreid assortiment aan hardloop trainingsschoenen, trailschoenen, wedstrijdschoenen en spikes. Je vindt een groot deel van ons hardloop assortiment op de RunX website, maar het assortiment in de winkel is breder! De spikes zijn ook te vinden op onze website/webshop atletiekspikes.nl.

Speciaal bij RunX Apeldoorn

  • Hardloopanalyse
  • Persoonlijk advies bij je aankoop
  • Kledingadvies
  • 15+ jaar ervaring
Boek een loopanalyse in Apeldoorn

Contactinformatie

Marktstraat 1C
7311 LH Apeldoorn
055 – 522 24 07
info@runxapeldoorn.nl

Openingstijden

maandag 11:30 – 17:30
dinsdag 10:00 – 17:30
woensdag 10:00 – 17:30
donderdag 10:00 – 21:00
vrijdag 10:00 – 17:30
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten

Maak kennis met ons team

Wieger

Deze oud Nederlands kampioen hardlopen weet als geen ander wat jij nodig hebt om te kunnen hardlopen. Voor advies over de beste schoenen, de juiste trainingsopbouw en het voorkomen van blessures zit je bij Wieger goed.

Tonnie

Met zijn 30 jaar ervaring in de winkel kunnen we Tonnie een absolute hardloopexpert noemen. Deze kilometervreter leeft de hardloopsport en helpt jou vol passie met alles wat jij nodig hebt om te kunnen presteren.

Seb Wiggemans RunX

Seb

Deze midden lange afstand loper is een echte hardloopliefhebber en doet al sinds zijn vijfde aan atletiek. Voor al je vragen over hardloop- en wedstrijdschoenen ben je aan het juiste adres. Met zijn achtergrond als sportmasseur en kennis over het menselijk lichaam kun je ook met vragen over blessures bij Seb terecht.

Evelien

Deze gezelligheidshardloper weet als geen ander hoe jij ook kan genieten van de hardloopsport. Met haar Sportpodologie A helpt ze jou verder om met plezier te kunnen blijven hardlopen en blessures te voorkomen met het juiste schoenadvies.

Elbert

Sinds 1995 is Elbert de eigenaar van de oudste hardloopspeciaalzaak in Nederland. Hij helpt al jaren hardlopers van de hardloopsport te genieten. Naast hardlopen heeft Elbert een absolute passie voor trail running. Hiervoor zit je bij hem dus zeker goed.

Volg @RunXApeldoorn op Instagram!

RunX is klaar voor de nightrun van de Centraal Beheer Midwinter Marathon vanavond. Dat wordt gezellig met ruim 1000 deelnemers door de winkel. ...

Vanaf morgen (1 februari) ligt de nieuwe Asics Nimbus 25 bij ons in de winkel. De Nimbus heeft een flinke metamorfose ondergaan. Onder andere de demping, slijtzool en de stabiliteit zijn aangepast. Benieuwd naar de veranderingen en hoe deze nieuwe versie loopt? Kom langs in de winkel! We staan voor je klaar. #RunX #RunXApeldoorn ...

Iris Bolhuis was de winnares van de verloting van de New Balance schoenen tijdens de Brink tot Brink loop. Zij kwam afgelopen zaterdag bij ons de New Balance schoenen ophalen . Wij wensen haar veel loopplezier op haar nieuwe schoenen. #verloting #running #brinktotbrinkloop #newbalnce #10k #runx #runxapeldoorn #hardlopen #hardlopenisleuk❤️ ...

Wij zijn morgen aanwezig tijdens de 7e ITS Trackmeeting Sotra-Isokin met een stand. Wij hebben diverse aanbiedingen op spikes: sprint, mila en verspring spikes. Ook hebben wij korting op diverse track kleding. Tot morgen! #indoor #trackandfield #apeldoorn #atletiek #wedstrijd ...

Een nieuw jaar betekent nieuwe schoenen. Nu bij ons in de winkel het nieuwste model van Brooks de Hyperion Max!. Deze super snelle schoen is ideaal voor je tempo, baantraining en/of wedstrijden. Kom hem passen en testen in de winkel. #brooks #runhappy #brooksrunning #roadrunning #fast ...

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Schrijf je in voor de RunX nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en updates? Meld je dan hier aan.
Wat onze klanten zeggen over RunX Apeldoorn

(Translated by Google) Great business and they take the time for you.(Original)Prima zaak en ze nemen de tijd voor je.
Kees van Assenbergh
Kees van Assenbergh
(Translated by Google) Friendly and knowledgeable staff(Original)Vriendelijk en deskundig personeel
Ans Meijwaard
Ans Meijwaard
(Translated by Google) great serviceParticularly recommended.(Original)Super serviceBijzonder aanbevolen.
Johan Nederhof
Johan Nederhof
Vriendelijke mensen, die weten waar ze het over hebben.Sporters in hart en nieren.Klein bedrijf met veel kennis.Ik zal hier zeker nog een keer terugkomen
Arwin Moerman
Arwin Moerman
(Translated by Google) Experts work here to help you make the right choices. Always good advice, friendly people, the running shop of Apeldoorn!(Original)Hier werken experts die jou helpen bij de juiste keuzes. Altijd goed advies, vriendelijke mensen, de hardloopshop van Apeldoorn!
Oscar
Oscar
(Translated by Google) My husband had bought new running shoes and helped them professionally(Original)Mijn man had nieuwe hardloopschoenen gekocht prima en vakkundig geholpen
Ans Janssen
Ans Janssen
(Translated by Google) Very helpful with my purchase. First it was analyzed how I walked on my old shoes, then several shoes were compared and analyzed to find the best match. The seller clearly knew a lot about the product, but also about a bit of movement theory and anatomy. I recommend it to everyone.(Original)Heel erg goed geholpen bij mijn aankoop. Er werd eerst geanalyseerd hoe ik liep op mijn oude schoenen, vervolgens werden meerdere schoenen vergeleken en geanalyseerd om de beste match te vinden. Verkoper had duidelijk erg veel verstand van het product, maar ook van een stukje bewegingsleer en anatomie. Ik kan het iedereen aanraden.
Jorrick van Santen
Jorrick van Santen
(Translated by Google) Today I was very well and pleasantly helped with the purchase of new running shoes. Recommended!(Original)Vandaag ben ik heel goed en prettig geholpen bij de aanschaf van nieuwe hardloopschoenen. Aan te bevelen!
Erik-Jan Kevelam
Erik-Jan Kevelam
(Translated by Google) Very good service. Staff that knows what they are talking about.(Original)Zeer goede service. Personeel dat weer waar ze het over hebben.
Claudia Rahanmetan
Claudia Rahanmetan
(Translated by Google) Great help. A fine service.(Original)Top geholpen. Een fijne service.
Niec H
Niec H
Vandaag goed geholpen met het aanmeten en uitkiezen van de juiste hardloop schoenen. Uitgebreide uitleg, erg klantvriendelijk en professioneel. Geslaagd voor een paar goede hardloopschoenen! Zeker een aanrader om hier je hardloopschoenen te halen.
Anouk Broekers
Anouk Broekers
(Translated by Google) Expert and personal help.(Original)Deskundige en persoonlijke hulp.
Mark Paalman
Mark Paalman
× RunX staat klaar voor al je vragen