Sportvoeding

Voor, tijdens en na het hardlopen is het belangrijk dat je genoeg vocht en energie binnenkrijgt. Gelukkig zijn er allerlei soorten energiedrankjes, energierepen en gels verkrijgbaar, die je gemakkelijk meeneemt en waarmee je je energieniveau snel op peil brengt.

SIS

SIS, Science in Sport beschikt over een unieke combinatie van sportwetenschappers en voedingstechnologen die het mogelijk hebben gemaakt om natuurlijke bestanddelen in een gecontroleerde wetenschappelijke omgeving tot producten te verwerken die niet alleen prima smaken, maar ook écht werken!

AMIX

Amix Performance is een nieuwe lijn voedingssupplementen van Amix speciaal voor de duursporters. Of je nu voetballer, handballer, wielrenner, marathon loper of triatleet bent met deze performance supplementen zal je nog beter gaan presteren. Door het gebruik van de beste ingrediënten en de meest geavanceerde technologie heeft Amix Nutrition na 2 jaar de perfecte supplementen ontwikkeld voor de duursporter. Wil je je als duursporter naar een hoger niveau brengen dan heeft Amix Nutrion een fantastische Performance lijn waardoor de doelen van de atleet behaald kunnen worden.

VITARGO

Vitargo staat wereldwijd bekend als hoogwaardige energy boosters op basis van zware koolhydraten. De producten van het merk zijn onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek en daardoor enorm populair onder topatleten. Wij, als mindere olympische goden, gebruiken het merk vooral voor een zware wedstrijd of duursporttraining.