Skip to main content
 

 width=Omni is één van Saucony’s meest populaire schoenen. Het is een alleskunner, maar door het hoge draagcomfort is de schoen vooral geschikt voor het lopen van gemiddelde tot langere afstanden. Het is bovendien het meest stabiele model met een extra ondersteuningselement aan de binnenzijde van de schoen. 

De Omni ISO 2 is ontworpen voor overpronerende lopers. Pronatie is de manier waarop je voet kantelt als je aan het hardlopen bent. Een overpronerende loper kantelt de voet te veel op de momenten dat dit juist niet moet. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar een passende schoen is dan een must om blessures te voorkomen. De Saucony Omni ISO 2 is daarom een goede keuze. 

In de nieuwste versie van dit model, de Omni ISO 2, zijn enkele updates doorgevoerd ten opzichte van de vorige versie. Zo is het comfortabel omsluitende ISOFIT-bovenwerk iets verstevigd en sluit de hielkap beter aan. Het FORMFIT voetbed omhult de voet verder voor extra ondersteuning en comfort. width=

Direct onder de inlegzool vinden we een dun laagje EVERUN-demping aan. Dit noemen we de topzool. Deze zorgt voor een optimale verdeling van de krachten die tijdens het lopen optreden. De daadwerkelijke tussenzool bestaat uit een PWRFOAM-materiaal. De combinatie tussen deze topzool en tussenzool geeft een comfortabele demping en zacht gevoel. De slijtzool is voorzien van het TRI-FLEX design. Dit zorgt voor meer grondcontact, grip en voldoende flexibiliteit om soepel en dynamisch te kunnen lopen.

 
Ben je nieuwsgierig naar deze schoen? Kom dan langs in onze winkel.

 

Leave a Reply

× RunX staat klaar voor al je vragen