Gastblog: Leverancier voor topprestaties

Door: Henk Bakker Team 4 Mijl.

Team 4 Mijl is een ambitieuze groep atleten die het beste uit zichzelf proberen te halen, om zo hun hardloopdoelen te bereiken. Onder begeleiding van coaches Eddy Kiemel, Wilfred van Holst en Sybren Mulder krijgen de atleten elk een persoonlijk trainingsschema, wat ze helpt elke dag een stukje sneller of sterker te worden. De gemiddelde atleet bij Team 4 Mijl traint elke dag of zelfs twee keer per dag. Zeker voor de middellange- en langeafstandsatleten betekent dit dat er de nodige hardloopkilometers gemaakt worden.

RunX faciliteert Team 4 Mijl al jaren met de benodigde hardloopschoenen. Elke atleet van Team 4 Mijl krijgt hierbij een basispakket, en afhankelijk van de prestaties van het afgelopen jaar wordt individueel bepaald hoeveel schoenen er gesponsord worden voor het komende seizoen. Voor nationale en internationale topatleten kan dit pakket zelfs bestaan uit een onbeperkt aantal schoenen.

Verschillende atleten vragen om verschillende soorten hardloopschoenen. Een sprinter heeft bijvoorbeeld minder behoefte aan een schoen met veel demping dan een marathonloper. Het personeel van Run X Groningen levert dan advies op maat over welke schoen geschikt is voor welke training en hoe je het beste je schoenen kan afwisselen. Het helpt hierbij dat we als team gezien onze kleding samenwerking met Craft niet gebonden zijn aan een specifiek schoenenmerk, waardoor er altijd wel een schoen is die bij de atleet past.

Om op te hoogte te blijven van de prestaties van het team kun je de atleten volgen op hun website, www.team4mijl.nl.

 

Meer nieuws

Veel succes komende zondag in Egmond!

RunX wenst alle deelnemers aan de NN Egmond Halve Marathon veel succes. Voor de laatste benodigdheden kun je terecht bij de RunX stand in

Bootcamp-training elke vrijdagochtend

Begin 2020 sportief, elke vrijdagochtend 10.15 start Buitenfit Haarlem een Bootcamp-workout vanuit onze winkel. Meer informatie/inschrijven kan via https://buitenfithaarlem.nl/

1 reactie op “Gastblog: Leverancier voor topprestaties”

  1. Hi. I have checked your runx.nl and i see you’ve got some
    duplicate content so probably it is the reason that you don’t
    rank high in google. But you can fix this issue fast.
    There is a tool that creates articles like human, just search in google: miftolo’s tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.